Organisatie.

Possible Today Foundation ontwikkelt nieuwe manieren van consumeren, werken en samenleven. Voor deze waardegedreven oplossingen zoekt de stichting actief de samenwerking op met lokale doelgroepen, stakeholders, organisaties en bestaande initiatieven. Lokaal en internationaal.

Wij halen drempels weg voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een groenere en socialere wereld in hun lokale gemeenschap. Zodat daadwerkelijk iedereen kan meedoen.

Marianne van der Linden en Diana Kretschmann
Bestuur

Diana Kretschmann, voorzitter

Ik ben radicaal positief. Ik geloof dat alles er al is: we hebben alles wat er nodig is om te kunnen bouwen aan een inclusieve en duurzame economie waarin mensen betekenisvol werk kunnen doen. Slimme technologie kan ons daarbij helpen. Met tech for good maken we samen nieuwe verbindingen, netwerken en economische systemen die onze samenlevingen eerlijker, duurzamer en veerkrachtiger maken. Na een academische carrière als oud-historica waarin ik de geboorte van de democratie en burgerschap in het oude Griekenland onderzocht, trokken de Griekse economische crisis en de vluchtelingencrisis van 2015 mij naar het nu. Ik kwam in beweging als vrijwilliger en ging ‘wat doen’. Met de projecten van Possible Today Foundation proberen we meer mensen in beweging te krijgen om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld van morgen.

Marianne van der Linden, secretaris

Ik ben ervan overtuigd dat wij in de basis het liefst gewoon prettig willen samenleven en samenwerken. In een eerlijk evenwicht met elkaar en in balans met de natuur. Ik heb een praktische en mensgerichte achtergrond als verpleegkundig zorgcoördinator en organisator van evenementen en mediaproducties rondom zorg en nieuwe technologie. Toen ik als vrijwilliger actief was tijdens de solidariteitscrisis met vluchtelingen in het economisch al getroffen Griekenland, ontwikkelde zich ook bij mij een behoefte aan een opnieuw gedefinieerde economie. Eentje waarin iedereen tot zijn recht komt en we weer handelen vanuit de gedachte dat we onderdeel zijn van dit universum en de planeet. En ik weet dat dit een kwestie is van beginnen met ontwerpen. Met elkaar kunnen we op kleine schaal laten zien dat het mogelijk is. En vandaar verder… start with what’s Possible Today.

Lees meer over onze projecten

Steun onze missie